dimecres, 19 de novembre de 2014

Deixem d’utilitzar en excés els productes de neteja agressius.

La majoria de feines de neteja requereixen d’un netejador amb un PH neutre, suau, poc agressiu, segur pel netejador i pel seu entorn; són més segurs per la llar i pel medi ambient.
TRENQUEM EL TÒPIC, LA BONA OLOR NO ÉS SINÒNIM D’UNA BONA NETEJA!

Deixem de fer servir un excés de productes de neteja.

“Més” no es pot traduir per “millor”, cal utilitzar només la quantitat de producte de neteja necessari, tot sovint recomanat pel fabricant.
Deixem de fer una neteja repetitiva i poc planificada.
Una bona planificació pot estalviar-nos temps i diners, però, sobretot ens portarà a fer una neteja més ampla i ens allunyarà de la neteja repetitiva adreçada als llocs de més fàcil accés.

Deixem d’entretenir-nos.

La neteja no és una tasca grata, sempre recomanem contractar els serveis d’uns professionals, però, la neteja es fa eterna si l’agafem amb desgana i no parem d’entretenir-nos per no afrontar-la directament.

Deixem de fer un “rentat de cara”.

Em de pensar que netejar va sempre lligat a la higiene i que d’això depèn gran part de la nostra salut i benestar a la nostra llar, és per això que hauríem de pensar en fer una neteja en profunditat com a mínim un cop a la setmana passant per zones de difícil accés i a on normalment s’acumula la major part de brutícia de la nostra llar. Contractar els serveis d’una empresa professional de la neteja com a mínim quatre cops l’any coincidint amb els canvis estacionals ens pot ajudar a mantenir una llar neta, ordenada i en perfecte estat d’higiene.

Deixem de confondre.


No hem de confondre l’ordre a una llar amb la neteja, però no hem de perdre de vista que sempre van lligats. Una casa en perfecte ordre ens ajuda a fer una neteja més ràpida, acurada i econòmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada