dimecres, 5 de novembre del 2014

Com netejar joguines.

Ja sabem com és d’entretingut tenir cura dels nens i els seus estris, però, i les joguines? Parem prou atenció a la seva higiene?. És necessita mantenir una certa atenció, també! Per què? Bacteris i àcars; nens que ho manipulen tot i amb una mica de sort s’ho passaran també per la boca

Utilitzar el rentaplats i rentadora

La bona notícia és que moltes joguines de pelfa són ideals per anar de cap a la rentadora. Només assegureu-vos de comprovar les etiquetes per a les instruccions de rentat.

Més bones notícies, podem fer passar pel rentavaixelles joguines de plàstic. Els detergents que fem servir al rentavaixelles i l'aigua calenta farà la neteja i la desinfecció. Si no teniu un rentavaixelles, rentant-les a mà en la pica amb aigua calenta i el detergent habitual ja en tindrem prou.

Les grans joguines, joguines amb components electrònics i joguines de fusta s’hauran de netejar individualment seguin les instruccions dels fabricants.

Les joguines d’exterior

Té qualsevol joguina d’exteriors? Els ocells, els insectes, les mascotes i d’altres animals les visiten habitualment, podem fer un rentat local amb productes específics desinfectants o un rentat general amb la manega d’aigua del jardí, escombra o raspall i un desinfectant.


Una bona solució desinfectat és emplenar la banyera d’aigua calenta i tirar un raig de lleixiu, introduir les joguines plàstiques, raspallar i aclarir amb abundant aigua freda, agafar aquest hàbit és una molt bona solució per les joguines dels bebès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada