dijous, 4 de juny de 2015

Beneït garatge, maleïts “trastos”.

Aquí podem demostrar la màxima de “a més espai més trastos”. Si designem el garatge com l’eix vertebral d’emmagatzematge eficient de la nostra llar em de pensar en no sobrecarregar de coses inútils i seguir un sistema eficient d’ordre. He de conscienciar-nos d’allò que és útil i separar-ho d’allò que creiem que serà útil, hem d’aprendre a renunciar a aquesta segona categoria i ser generosos amb entitats socials que segur que si que en treuen profit.

Per altra banda tenir uns bons armaris i o prestatgeries ajuda l’hora de mantenir l’ordre i a treure un bon rendiment al nostre espai de magatzematge ja que no hem d’oblidar que el principal objectiu del garatge és aparcar el cotxe.

Així doncs podem dividir la zona de magatzematge en tres categories, la primera la podem definir com objectes estacionals (tot allò que fem servir específicament per cada estació), eines diverses (eines de jardí, eines en general, material esportiu... etc) i  productes d’us quotidià a la llar (material de neteja, aliments, sabates... etc).
L’ordre lògic dels objectes hauria de ser  de ficar en els llocs més accessibles els productes que utilitzem més sovint i en els llocs menys accessibles els productes que menys necessitem.

Un cop tenim organitzat el garatge netejar-ho serà molt fàcil i sempre gaudirem d’un espai net i ordenat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada