divendres, 20 de maig del 2016

Sobre el microones

Ja és un dels estris de cuina indispensable a la nostra llar és per això que hem de tenir cura i mantenir-lo perfectament sanejat, a continuació us oferim uns mètodes de neteja fàcils i poc agressius.

Mètode 1.
Afegim aigua amb una cullerada de vinagre blanc en un got apte per microones. Col·loquem el got al microones  i el fem funcionar entre tres i cinc minuts (depenent de la potencia de l’aparell) a màxima potencia, es generarà un vapor desincrustant que un cop retirat el got ens facilitarà treure la brutícia amb un drap.

Mètode 2
Tallem una llimona per la meitat i col·loquem les dues parts cap per avall al plat del microones directament, afegirem una cullerada d’aigua, fem funcionar entre tres i cinc minuts (depenent de la potencia de l’aparell) a màxima potencia, es generarà un vapor desincrustant que un cop retirat el got ens facilitarà treure la brutícia amb un drap.

Mètode 3
Afegim aigua amb unes gotes de rentavaixelles (la quantitat de sabó dependrà de la brutícia), en un got apte per microones. Col·loquem el got al microones  i el fem funcionar entre tres i cinc minuts (depenent de la potencia de l’aparell) a màxima potencia, es generarà un vapor desincrustant que un cop retirat el got ens facilitarà treure la brutícia amb un drap.

Consells
-        Un cop net el microones recomanem deixar-lo obert una bona estona per airejar-lo.
-        Tapem sempre els aliment a escalfar per evitar esquitxades.
-        Es millor netejar l’aparell un cop fet servir per evitar que la brutícia es sequi.

-        El plat del microones és millor netejar-lo a ma o al rentavaixelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada