dimarts, 13 d’octubre del 2015

Neteja de monitors i o pantalles planes.

Dels elements electrònics que ens envolten les pantalles les trobem a tot arreu, en format de televisió, monitor de l’ordinador, pantalla de la tauleta i el mòbil... etc.

Aquests elements són molt sensibles a la pressió i es ratllen fàcilment, mai farem servir tovalloletes, paper higiènic, paper de seda o draps per netejar-les. Com s’han de netejar amb molta cura no farem servir productes que continguin amoníac, alcohol etílic, acetona, àcid etílic o clorur de metil. 

El guió  que farem servir per netejar aquest elements és:

A.- Apagar l’aparell i desconnectar de la xarxa elèctrica. Ho farem com a mesura de protecció i tenint en compta que la brutícia es veu millor sobre una superfície negra.

B.- Amb un drap de microfibra fregarem suaument la superfície de la pantalla. NO farem mai una força excessiva per treure la brutícia, si no surt suaument ruixarem el drap amb aigua destil·lada o amb una mescla del 50% d’aigua destil·lada  i vinagre blanc, també podem fer servir el producte específic recomanat pel fabricant. NO ruixarem mai directament cap producte sobre la pantalla ja que podria filtrar-se per una junta i fer malbé l’aparell. (Les pantalles classificades com a tàctils tenen un nivell de resistència major que la resta, així doncs suporten una major pressió).

C.- Finalitzarem netejant el marc plàstic que envolta la pantalla, podem fer servir qualsevol netejador multiús tenint en compta que no toqui la pantalla. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada