dilluns, 18 de maig del 2015

Mals olors.

A vegades a la nostra llars sorgeixen mals olors difícils d’identificar, el que més ens preocupa és neutralitzar-les i probablement ho hem intentat tot, incloent ambientadors, perfums, sabons i una sobre ventilació de l’habitatge. Algunes olors són més difícils d'identificar que pot ser d'eliminar. Proveu algunes d'aquestes tècniques per desfer-se de les mals olors.


Rentar periòdicament la galleda de les escombraries. 
Generalment és un element oblidat durant la nostra neteja rutinària i és un dels principals focus de mals olors, ja que tot sovint mantenim més temps del necessari les deixalles orgàniques dintre de la galleda i tot i que fem servir borses de plàstic els líquids de la descomposició es filtren i taquen la galleda que finalment genera mals olors.  

Els desaigües.

A la pica de la cuina moltes vegades llancem residus orgànics que s’acumulen als tubs dels desaigües, amb el temps les mals olors són inevitables a no ser que de tant en tant aboquem una barreja de bicarbonat i vinagre, cal que deixem reposar durant uns minuts i esbandim amb aigua.

Eliminar les olors provocades per les nostres mascotes.

Quan patim mals olors provocades per aquest fet podem fer una barreja  de 2 tasses de vinagre blanc, 2 tasses d'aigua tèbia i unes 4 cullerades de bicarbonat de sodi  en una ampolla d'esprai; aplicarem sobre la taca i deixarem actuar durant uns 5 minuts per després esbandir amb aigua. Cal tenir cura de provar la barreja en un punt minúscul per tal d’evitar una reacció no desitjada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada