dilluns, 11 de maig del 2015

Com netejar Ciment
El ciment és un material porós que atrau la brutícia i desllueix moltíssim les possibilitats que té com a element decoratiu en la seva forma més simple; quan una superfície de ciment està ben cuidada, neta i ben polida llueix per si  sola. Aquí us deixem alguns consells sobre com netejar les fonts més comunes de taques per fer brillantor ciment.  


Brutícia en general: Podem utilitzar un netejador a base d'àcid i deixar reposar durant 15 minuts, després fregarem amb un raspall  i esbandirem amb aigua a pressió. 

Oli: L'aigua és una altra vegada la resposta, però, aquest cop utilitzarem aigua calenta amb un desengreixant alcalí. L'aigua calenta desfarà  l'oli i el desengreixant ens permetrà arrossegar l’oli i eliminar-lo.



Floridura: La taca per floridura és un assumpte difícil, ja que depèn del temps d’exposició de la superfície. Si la taca és recent, és fàcil de netejar amb un netejador natural, com el suc de llimona o el vinagre. Però si la taca porta temps necessitarem productes específics en base de fosfat trisòdic o àcid oxàlic, aquest productes són altament tòxics i es recomana la manipulació per part d’un especialista.  


Graffiti: Els decapants químics específics són la millor solució, cal aplicar el producte segons les especificacions del fabricant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada