Netejar la nevera.
A l’hora de planejar la neteja
de la nevera prioritzarem un dia d’hivern per la simple raó de mantenir el
menys temps possible els aliments que resten a la nevera exposats a
temperatures altes, si tenim la precaució de exhaurir tots els aliments prèviament
a la neteja, el dia és indiferent.
Sempre
seguirem el manual d’usuari però si no el tenim podem seguir aquests senzills
consells:
INTERIOR
1.- IMPRESCINDIBLE! desendolleu
la nevera.
2.- Buidi el contingut de la totalitat de la
nevera.
3.-Traieu els calaixos i fregui amb una
esponja, aigua tèbia i sabó líquid.
4.- Ruixeu l'interior (ara buit) amb un esprai
multi-superfície i netegeu les parets i cada prestatge.
5.- Deixeu les portes obertes de la nevera un
parell d’hores per ventilar.
6- Endolleu la nevera de nou i torneu els
calaixos i el menjar a lloc.
7.- Col·loqueu un petit recipient amb bicarbonat
de soda a la porta de la nevera per mantenir a ratlla a les olors.
EXTERIOR
Si és d'acer inoxidable netegeu amb un drap de
microfibra i un producte específic.
Si és d’acer esmaltat utilitzeu un producte multi-superfície
i tovalloles de paper.
Aprofiteu per netejar els pots i
retirar els aliments caducats o en mal estat de conservació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada