dilluns, 27 d’abril del 2015

Netejar la nevera. 

A l’hora de planejar la neteja de la nevera prioritzarem un dia d’hivern per la simple raó de mantenir el menys temps possible els aliments que resten a la nevera exposats a temperatures altes, si tenim la precaució de exhaurir tots els aliments prèviament a la neteja, el dia és indiferent.

Sempre seguirem el manual d’usuari però si no el tenim podem seguir aquests senzills consells:
INTERIOR 

1.- IMPRESCINDIBLE! desendolleu la nevera.

2.- Buidi el contingut de la totalitat de la nevera.
3.-Traieu els calaixos i fregui amb una esponja, aigua tèbia i sabó líquid.
4.- Ruixeu l'interior (ara buit) amb un esprai multi-superfície i netegeu les parets i cada prestatge.
5.- Deixeu les portes obertes de la nevera un parell d’hores per ventilar.
6- Endolleu la nevera de nou i torneu els calaixos i el menjar a lloc.
7.- Col·loqueu un petit recipient amb bicarbonat de soda a la porta de la nevera per mantenir a ratlla a les olors. 

EXTERIOR

Si és d'acer inoxidable netegeu amb un drap de microfibra i un producte específic.

Si és d’acer esmaltat utilitzeu un producte multi-superfície i tovalloles de paper. 

Aprofiteu per netejar els pots i retirar els aliments caducats o en mal estat de conservació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada