dimecres, 8 d’abril del 2015


Més sobre la neteja amb productes naturals ... Llimones


L'àcid del suc de llimona elimina la brutícia i taques d'òxid és especialment eficaç quan es barreja amb sal, ja que el fa un potent desengreixant.

El podem fer servir per netejar...

Taulells: Tallar la llimona en dos parts i impregnar un a part de bicarbonat, netejar el taulell amb aquest tall, seguidament passar un drap humit i assecar. No farem servir aquest mètode en taulells de mabre o acer inoxidable ja que pot decolorar.

Taules per tallar aliments: Per una neteja acurada ruixarem i estendrem suc de llimona sobre les taules de fusta o plàstic, deixarem actuar uns 20 minuts i retirarem les restes amb un drap humit i assecarem.

Plats: Per augmentar el poder de reducció de greix del nostre detergent de rentar, afegirem una culleradeta de suc de llimona.

Aixetes: Per combatre la calç fregarem l’aixeta amb una llimona tallada i deixarem com a mínim 8 hores després netejarem amb un drap humit.

Mals olors a la galleda de les escombraries: Ficarem un tall de llimona al fons de la galleda, l’aprofitarem fins que s’assequi.

Taques sobre superfícies: Fer una pasta amb suc de llimona i una culleradeta sal tartàrica, apliquem amb un raspall de dents i després esbandim amb aigua.

Mans: Quan toquem el peix cru fregarem les mans amb llimona per neutralitzar l’olor.

Bugaderia: Per aconseguir el blanc perfecte podem  afegir el suc de ½ llimona  al cicle d'esbandida per a una càrrega de mida normal.


Contenidors de plàstic-emmagatzematge d'aliments: per taques de tomàquet i altres aliments àcid, fregar amb suc de llimona en els punts tacats, deixar assecar en un lloc assolellat i  rentar com de costum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada