dilluns, 20 d’abril del 2015


La imprescindible neteja de primavera.

 L'asma i desencadenants d'al·lèrgia

Duran aquest hivern hem anat acumulant elements al·lergògens a la nostra llar,  ajudats per una mínima ventilació ja que el fred no ajuda a obrir finestres i l’ús intensiu que fem de tots els espais de casa nostra en sortir menys; a tot això hem de sumar els elements típics de la primavera.

És per això que és tan important una neteja a fons en el període primaveral per lluitar contra els elements que provoquen els tipus d’al·lèrgies més concorregudes. Tenir un pla de control dels al·lergògens, netejar fins l’últim racó amb vapor, rentar els llençols i cortines, treure la pols de totes les superfícies, netejar amb especial cura les catifes, els marcs de les finestres i portes, treure tots els elements de les prestatgeries i racons.


El bacteris

Objectes d’ús quotidià com el pom de la porta, el telèfon, el control remot i el teclat de l’ordinador són clars exemples d’acumulació de bacteris, aprofitant la neteja estacional hem de fer  la neteja a fons necessària  amb l'objectiu de reduir els bacteris.

Ara que ja podem ventilar més hores al dia és bon moment per repassar i eliminar les floridures a les zones humides com banys y dutxes.

A  la cuina cal donar una bona repassada netejant  i desinfectant totes les superfícies a on normalment cuinem.

Desordre

És el moment de fer el canvi de roba i podem aprofitar per buidar els armaris i fer una neteja per dintre, endreçar i desfer-nos portant a entitats solidaries la roba i estris que acumulem i no fem servir mai.


Com que no disposem de gaire temps per dedicar-nos a fer una neteja en profunditat deixeu aquestes tasques en mans de gent experta i de confiança, contacteu amb ICD Empresa de serveis i ho faran per tu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada