dilluns, 16 de març del 2015

Preguntes freqüents sobre la neteja i desinfecció a la llar.

P. Quina és la diferència entre un desinfectant i un netejador desinfectant o netejador antibacterià? 
A. Els desinfectants contenen ingredients antimicrobians que eliminen gèrmens si les superfícies estan exempts d’una brutícia molt densa. Els netejadors desinfectants o antibacterians contenen ingredients per eliminar la brutícia, així com ingredients antimicrobians que eliminen els gèrmens.


P. Quins ingredients antimicrobians s'utilitzen en productes de neteja per a la llar que eliminin els gèrmens? 
A. Els ingredients antimicrobians més comuns inclouen oli de pi, compostos d'amoni quaternari, hipoclorit de sodi, fenols i etanol. 


P. Quins dels microorganismes que trobem a les diferents superfícies de la llar poden ser destruïts pels desinfectants o netejadors antibacterians? 
A. Depenent dels ingredients actius i la formulació del producte, poden eliminar des de la Salmonel·la i E. coli que causen la malalties intestinals, Staphylococcus que causa infeccions a la pell, el fong Trichophyton que causa el peu d'atleta, i virus com ara herpes simple o el rinovirus que és la principal causa del refredat comú, i el rotavirus  la causa principal de diarrea en els nens petits. Generalment a les etiquetes del producte indica  específicament quins gèrmens pot destruir. 



P. Com puc saber si un producte de neteja domèstica elimina els gèrmens? 
A. Busqui les paraules "desinfectar", "desinfectant", "antibacterià" o "netejar" a l'etiqueta, així com un nombre de registre de l'EPA, ja que això assegura que el producte compleix els requisits de l'EPA per elimina els gèrmens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada