dilluns, 26 de gener del 2015

Els radiadors.

Sovint quant fem la neteja general a casa nostra els radiadors són del tot oblidats i fem una passada com si es tractes de treure la pols a un moble ja que estan muntats de tal manera que es fa difícil una neteja adequada, però,  com ja podem imaginar s’acumula molta pols i  brutícia. Per fer una bona neteja dels radiadors simplement necessitem una mica més de temps, esforç i paciència o contractar una empresa especialitzada com ICD Empresa de serveis.

A continuació us detallem com fer una bona neteja dels radiadors.
Material necessari:

Aspirador, plomall especial per radiadors, draps nets, aigua, detergent neutre en base d’amoníac i una galleda.

Passos per netejar els radiadors:

1 – Farem una passada per tota la superfície amb l’aspirador per tal de treure la màxima quantitat de brutícia.

2 – Ficarem un drap sota el radiador, inserirem el plomall  pels racons on es pugui i sobre tot per la part que toca la paret i el mourem amunt i avall deixant la brutícia i la pols a sobre  del drap que  hem deixat sota el radiador. Repetirem aquest procés per a cada secció del radiador.

3 - Una vegada desempolsegat el radiador, omplirem una galleda amb aigua tèbia i afegim detergent neutre en base d’amoníac (un tap). Amb un drap lleugerament humit per la solució, netejarem la part exterior i després l’assecarem amb un drap sec i net per evitar oxidacions posteriors.


Recomanacions:

-Tapar els radiador amb una funda quan no es fan servir.

-T'aconsellem netejar els radiadors a l'estiu.

-Si els voleu netejar a l'hivern, assegureu-vos que estan apagats i freds.

-Per radiadors molt bruts, recomanem utilitzar aire comprimit per treure la brutícia.


-Si voleu netejar els radiadors molt profundament, cal treure’ls de la paret, aquest procés no és gens simple i els hauria de treure un especialista capacitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada