dilluns, 15 de setembre del 2014

Interruptors i manetes.
Encendre, apagar, engegar, obrir i tancar... i amb les mans brutes!
Els interruptors de la llum i les manetes de les portes i mobiliari en general però especialment el de la cuina també solen embrutir-se i val la pena netejar-los de tant en tant ja que és molt fàcil, només cal recordar fer-ho quan netegem la resta de la casa i agafar aquesta rutina com una tasca més de la neteja general.
Amb un drap impregnat amb un producte multi neteja normalment és suficient en molts casos. La tasca més difícil és recordar aquesta part de la llar quan fem la neteja i si no ho fem així ho notarem ja que els interruptor tendeixen a canviar el color per un groc desagradable i les manetes adopten el color marró.
 
Què necessitem?
Bastonets de cotó
Alcohol
Drap
Producte neutre multi neteja
Aigua
El primer que hem de fer, quan està molt brut, és passar una pilota de cotó amb alcohol per tota la superfície i fer la mateixa operació amb bastonets per les parts més inaccessibles. Seguidament passarem un drap amb una mica de producte multi neteja i aigua, fregarem bé (hem de mirar que el drap no estigui gaire amarat  ja que el líquid es podria filtrar dins el mecanisme) i assecarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada