dilluns, 1 de setembre del 2014

Consells post manteniment estival a les llars:

Netejar les taques de pintura.
Qui no ha pintat a casa aquest estiu? Segur que tots hem volgut aprofitar aquest temps estival per repassar la pintura de la llar, i segur que hem tacat una miqueta més del que ens agradaria, doncs el consell més pràctic que us podem donar és mirar l’etiqueta del pot de pintura on podem  llegir el tipus de dissolvent que necessitem,  apliquem aquest dissolvent amb un drap i veurem desaparèixer les molestes taques i restes de pintura. 


Restes de guix.
Els més atrevits fins hi tot heu aprofitat per fer reformes, pel tema del guix la solució és molt simple, podem fer servir a mode de baieta un tall d’espart remullat amb aigua (no calen detergents), no ratlla i és una solució pràctica i econòmica.



Pols  i restes d’obra.
Per la pols podem fer servir aigua amb un raig d’amoníac perfumat i una baieta genèrica per remullar i un drap de cotó per assecar ja que no deixen marques de restes.
Per les restes d’obra incrustades, tipus ciment, podem fer servir àcid diluït amb aigua, cal informar-se si el tipus de superfície on el volem aplicar el tolera i en últim cas fer una prova en un raconet aplicant-lo amb un drap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada