dimecres, 2 de juliol del 2014

Tira per terra els mites i conceptes erronis pel que fa a la neteja de la teva roba.

Tothom fa la bugada així que naturalment hi ha infinitat de consells i tècniques que s'han transmès durant diverses generacions.

1) Un doble o triple rentat l'ajudarà a aconseguir un millor resultat.
Mites i realitats: El tractament de la roba correctament la primera vegada tal com diu el seu etiquetatge farà que amb un rentat simple puguem aconseguir un molt bon resultat estalviant en electricitat, aigua i temps.

2) Planxant  és la millor manera de treure arrugues a la roba.
Mites i realitats: No cal planxar, en el seu lloc, utilitzeu 1 culleradeta d'oli de lavanda per litre d'aigua en una ampolla d'esprai, polvoritzeu una lleugera boira per sobre de la roba i després col·locar les peces en l’armari  penjades i ben airejades,  l’oli de lavanda és un relaxant de la fibra.

3) En cas de taques, cal tenir en remull la seva roba durant la nit per obtenir els millors resultats.
Mites i realitats: Una sobrecàrrega de la roba amb aigua i detergent aconsegueix just un efecte contrari ja que les fibres es trenquen i fa que la brutícia persisteixi i els colors es deformin amb el temps.

4) Més detergent fa més neta la roba
Mites i realitats: Una sobrecàrrega de la roba amb detergent fa el mateix efecte que hem descrit al punt anterior.


5) Algunes taques són impossibles d'eliminar.
Mites i realitats: No existeix tal, cada taca una solució , cal aprendre i entendre de que és cada taca i aplicar la millor solució, sovint aportada pel fabricant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada