dilluns, 16 de juny del 2014

Consells essencials per netejar la barbacoa.


S’acosta un temps de vacances i  és essencial netejar i mantenir la seva barbacoa. Seguiu aquests consells per assegurar-vos que manteniu la vostra BBQ en forma!

La clau per dominar l'art de la neteja és tractar la barbacoa com si fos el vostre cos: cada vegada que l'utilitzi, haurà de netejar-la!.
A més, també és una bona idea programar una neteja profunda anualment  per assegurar-se que totes les parts resten lliures de brutícia i de residus, i es troba en bon estat de funcionament ja que és bo per a la salut i ajuda a mantenir la qualitat i el sabor del menjar cuinat. 

1. Netegeu en calent
Sempre és més fàcil si vostè neteja les plaques de la graella  i les reixetes mentre estan encara calents. La calor ajudarà a afluixar qualsevol aliment o la brutícia que queda a la superfície de la graella i farà els treballs de neteja més lleugers.

2. Utilitzeu mesures preventives
Per a les graelles de carbó, poseu paper d'alumini en la base de la graella de manera que quan hagi acabat de cuinar es pot simplement doblar la cendra i la resta de les brases (un cop fredes!) en el paper d'alumini i eliminar-los en un sol pas.

3. Apliqueu oli
És ideal per netejar-les i raspallar-les ruixar una mica d'oli, això ajudarà a mantenir-les i prevenir la formació d'òxid.

4. Tenir les eines adequades
Les eines adequades tant per treballar a la barbacoa com per la seva posterior neteja és ideal pe seu bon estat de manteniment al facilitar les tasques de cuinat i neteja.

5. Revisió anual
Plantejar una neteja anual desmuntant tots els elements possibles i fent una neteja amb sabó i un sistema d’alta pressió, és ideal per eliminat la brutícia més amagada i difícil.

6. Cobrir-la
Finalment, assegureu-vos de mantenir la barbacoa a cobert o coberta quan no s’està utilitzant, això aturarà que la pols i la brutícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada