dimecres, 14 de maig del 2014


Vidres, recopilació de consells d’usuaris.

1 - Per netejar un vidre amb taques de greix , s'ha de diluir una cullereta de cafè de midó en 1/2 litre d'aigua calenta i amb l'ajuda d'una esponja, s'estén aquesta solució per tot el vidre. Després es deixa assecar i es frega el vidre amb paper de diari impregnat amb un raig de vinagre. No s'ha d'utilitzar aquesta preparació mai en cristalls que es troben ubicats a ple sol, ja que s'assecaria massa ràpid i no donaria temps a eliminar tota la brutícia .

2 – Rentant els vidres amb amoníac i paper de diari, es queden com nous.

3 - Segur que moltes vegades notem que després de netejar els vidres, resten marques tot i estar netíssims. Eliminar-les  és molt fàcil, un cop nets i secs, passa per la superfície del vidre una mitja fina.
Sembla mentida però deixarà el vidre transparent.

4 – Per deixar els vidres ben nets no hi ha res millor que amoníac rebaixat amb una mica d'aigua i paper de diari. No ratlla, seca totalment, és barat i no deixa restes de cap tipus. Comprovat !

5 - En una ampolla de litre barrejo aigua, dos dits d'amoníac i dos dits d'alcohol de cremar. Polvoritzar i sec amb paper.
Els resultats són espectaculars .

6 - Combina 4 cullerades de suc de llimona i 2 litres d'aigua i aconsegueix la barreja perfecta per a la neteja de finestres.
L'àcid fàcilment elimina la brutícia i les taques d'aigua, i les finestres lluiran perfectament.

7 – Per fer que els vidres i miralls quedin més lluents a més de nets, afegeix una mica de vinagre blanc a l'aigua.

8 - Hi ha un líquid llevataques que venen a les botigues especialitzades per netejar en sec vidres, funciona !

9 - Per netejar els vidres utilitzar paper de diari amb el nostre netejador habitual, així evitem els borrissols dels draps .

10 - Per a la neteja de vidres i miralls, s'afegeix a l'aigua una mica de vinagre blanc.
A més de desengreixar, els dóna lluentor. És millor utilitzar paper de diari per netejar-los.

11 - Els mullarem amb un drap amb vinagre blanc i assecarem amb paper de diari.

12 - Per netejar els vidres i que quedin lluents, afegeixo un bon raig de Volvone a l'aigua. Queden lluents.

13 - Una solució de 1/5 part de vinagre i les restants 4/5 parts amb aigua, s'aplica amb un ruixador sobre el vidre o mirall a netejar i s'asseca amb un diari, amb això aconseguiràs que la superfície quedi molt neta .

14 - Com millor queden els cristalls és netejant-los amb aigua temperada i un raig de vinagre i assecant amb paper de diari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada