divendres, 30 de maig del 2014

Evita la mala olor de la galleda d'escombraries.
 
 
Aquests 5 trucs per evitar la mala olor de la galleda d'escombraries seran els teus millors aliats a l'hora de combatre les males olors de forma econòmica i ecològica.


No hi ha res més desagradable que una casa amb olor de escombraries.
Per molt nets que siguem hi ha vegades que sembla inevitable que el cub de les escombraries faci olor, però amb aquests 5 trucs que us proposem aconseguirem evitar la mala olor i fins i tot l'aparició d'insectes.

Això sí, cap d'aquests trucs són eficaços si el nostre cubell d'escombraries està brut.
Així que, abans d'aplicar els nostres consells posa els guants i neteja el cub amb un fregall i el teu detergent habitual.
Asseca'l bé, per evitar les olors a humitat, i tria el truc que més t'agradi.

1 . Amb bicarbonat

Fiquem una cullerada sopera de bicarbonat en el fons de la galleda d'escombraries i, si vols que a més de treure la mala olor, afegeix ratlladura de llimona o qualsevol fruita cítrica perquè serveixi també d'ambientador.
Col·loca damunt d'això la bossa d'escombraries i recorda renovar-lo cada setmana.

2 . Suc de cítrics

Esprem suc de cítrics ( mitja taronja, llimona, aranja ... ) i aboca en el fons de la galleda, deixa que s'assequi. Assegura't que no tingui cap forat pel qual escapar-se i taqui el terra.
Col·loca a sobre la bossa i cada setmana passa una baieta humida i després renova el suc.

3 . Arbre del te

Ruixa cada dia tot el cub d'escombraries amb una barreja d'una tassa d'aigua i 20 gotes d'essència d'arbre de te abans de col·locar la bossa.
A més d'eliminar les olors, evitaràs els insectes.

4 . Tovalloleta amb canyella

Reciclant una d'aquestes tovalloletes que s'utilitzen perquè no es barregin els colors a la rentadora obtindràs un bon ambientador per la galleda de les escombraries. El primer que has de fer és tallar per la meitat, després la impregnes a canyella ( humiteja la tovalloleta abans si s'ha assecat ) i col·loca al fons de la galleda.
Podeu provar unes altres espècies o fins i tot sucs de cítrics.

5 . Arena de gats

Si tens gats a casa pots cobrir el fons de la galleda amb una capa de 5 centímetres de sorra de gats. Algunes són perfumades així que, a més d'absorbir les males olors, ja tens ambientador per a la galleda. Canvia la sorra cada dues setmanes.
 
FONT:HOGARUTIL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada